Erzsébet tábor az iskolában

A május végén meghirdetett napközis táborunk tematikus programja elnyerte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány tetszését és támogatását, így az előző évek zánkai élménytáborai után intézményünk történetében először helyben maradós Napközi Erzsébet tábort is szervezhetünk tanulóink számára.

  1. június 29 és július 3. között 52 gyermek tölti szünidejét az iskolában.

Egy 18 és két 17 fős csoportba osztva kirándulások (autóbuszos Ópusztaszerre, dottós Szentkútra), közösségi, helytörténeti és környezettudatos programok, kézműves foglalkozások  és sok- sok játék, sportolási lehetőség vár rájuk. Az étteremből rendelt napi négyszeri étkezésről és egyéb meglepetés finomságokról már nem is beszélve!

Az Alapítvány nagylelkű támogatásának köszönhetően, melynek összértéke 936 000 Ft, a gyerekeknek csak 500 Ft-nyi jelképes összegbe kerül az egyhetes tábor.

Az iskolában nemcsak a tanítás alatt, de sajnos a tábor ideje alatt sem lehet ott, illetve itt “aludni”, de élményekben gazdag valóban Reménysugár 7 vár ránk, az biztos.

Akik az idén lekéstek a jelentkezésről se szomorkodjanak! Lesz tábor jövőre is. Sőt! Az Alapítvány nyújtotta támogatásból vásárolt kézműves és sporteszközöket, játékokat szeptemberben mindenki kipróbálhatja.

A táborozóknak és szüleiknek még a héten e-mailben minden fontos információt megküldünk. Találkozunk hétfő reggel 8 órakor! Mi már nagyon várunk Benneteket!

A táborszervezők nevében szeretettel

Ancsa Margit intézményvezető-helyettes