Szent Gellért ünnepnapján

Az évkezdés izgalmai után idén is gyorsan eljött iskolánk névadó szentjének, Szent Gellértnek  ünnepnapja. Szent Gellért Napunkon mindig alkalmat kerítünk arra, hogy tanulóink  megismerkedjenek iskolánk alapítóival. Így szeptember 22 – én felkerekedtünk és a reggeli szentmise után kilátogattunk a temetőbe is, hogy méltóképp megemlékezzünk róluk: imával és énekkel.

Az osztályfőnöki órákon arra is adódott lehetőség, hogy jobban megismerkedjünk az iskola történetével, de már a délutáni báli előkészületek is megkezdődtek. Nem hagytuk, hogy a hűvös idő kedvünket szegje, így délután vígan jártuk a táncot az iskola sportpályáján. Amikor elfáradtunk, roskadozó asztalok vártak ránk az osztálytermekben. Igazán ötletes, kreatív dekorációs megoldásokat, terítési technikákat lehetett látni mindenkinél. Ahogy ilyenkor szokásos, az osztályok egy kis ajándékot is kaptak.

Ezúton is köszönjük a szülők bőséges hozzájárulását a gazdagon terített báli asztalokhoz, a kollégáknak pedig a sok fáradságot, amivel hozzájárultak a nap sikeréhez.