Pellikán Lia és az alsó tagozatos leánycsapatunk az asztalitenisz diákolimpia országos döntőjében!

December 4-én Soltvadkerten,  az asztalitenisz diákolimpia megyei döntőjében képviselték iskolánkat ifjú pingpongozó tanulóink, akik a Kiskunmajsai Asztalitenisz Club versenyzőiként kiemelkedő sikereket értek el.

Pellikán Lia 3.b. osztályos tanulónk a tavalyi eredményét megismételve, óriási sikert aratva az alsó tagozatos leányok egyéni kategóriájában megyei 1. helyezést ért el, ezzel a diákolimpia országos döntőjébe jutott.

Nem maradtak el tőle csapattársai sem, hiszen a Pellikán Lia (3.b.), Csuka Eszter (2.a.) és Sipos Rubin (2.b.) összeállítású alsó tagozatos leánycsapat szintén a megye legjobbjaként az országos döntőbe jutott.

CsukaTibor 7.a. osztályos tanulónk a megyei döntőben a felső tagozatos fiúk kategóriájában az előkelő 3. helyen végzett.

Szintén kiváló teljesítményt nyújtva megyei 3. helyezést ért el a Csuka Tibor, Patyi Szabolcs és Szabó István 7.a. osztályos tanulóinkból álló felső tagozatos fiúcsapat.

Gratulálunk ifjú pingpongozóinknak és sok sikert kívánunk az országos döntőben, mely februárban Karcagon kerül majd megrendezésre.